Zupa z boczniaka szwajcarskiego i makaronu

Zupa z boczniaka szwajcarskiego i makaronu
Need a dairy free main course? Swiss Chard i zupa z makaronem może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.3 za porcję. Jedna porcja zawiera 402 kalorie, 19g białka, oraz 15 g tłuszczu. 297 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś pomidory, ząbki czosnku, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pastan Z Białej Fasoli I Szwajcarska Zupa Z Chard, Zupa z boczniaka szwajcarskiego i makaronu z klopsikami z indyka, oraz Makaron z Chardą Szwajcarską.

Instrukcje

1
Wlać olej do dużego garnka ustawionego na średnim ogniu. Gdy ciepłe, dodać makaron i gotować, mieszając często, aż jest lekko rumiane, trzy do pięciu minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Makaron wyjąć i odsączyć w sitku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
Wyjąć wszystkie oprócz jednej łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
4
Z ciepła jeszcze na średnim, dodać cebulę i czosnek. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie przezroczysta, o pięć minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodaj pomidory, dobrze wymieszać i gotować, aż płyn zmniejszy się, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
6
W międzyczasie wlać jedną szklankę bulionu do małego rondla i doprowadzić do nagiego gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
7
Dodać posiekane wątróbki i zmniejszyć ogień do niskiej. Gotować, aż wątróbki będą miękkie, ale nadal trochę różowy wewnątrz, o 10 protokół. Wyłączyć ciepło i odstawić po zakończeniu.
8
Gdy pomidory się zmniejszą, wlej pozostały bulion i zagotuj na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
9
Dodać chard szwajcarski, pietruszka, i makaron. Zmniejszyć ogień do średniej, doprawić do smaku solą, i gotować, aż makaron jest gotowane i chard jest miękka, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
10
Dodać wątróbki i gotować przez dodatkowe pięć minut.
11
Po zakończeniu Odrzuć pietruszkę. Zupę kadzi się do miseczek, doprawia do smaku solą i dekoruje grzankami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn