Zupa z boczniaka szwajcarskiego i makaronu
Need a dairy free main course? Swiss Chard i zupa z makaronem może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.3 za porcję. Jedna porcja zawiera 402 kalorie, 19g białka, oraz 15 g tłuszczu. 297 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś pomidory, ząbki czosnku, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pastan Z Białej Fasoli I Szwajcarska Zupa Z Chard, Zupa z boczniaka szwajcarskiego i makaronu z klopsikami z indyka, oraz Makaron z Chardą Szwajcarską.
Instrukcje
Wlać olej do dużego garnka ustawionego na średnim ogniu. Gdy ciepłe, dodać makaron i gotować, mieszając często, aż jest lekko rumiane, trzy do pięciu minut.
Makaron wyjąć i odsączyć w sitku.
Wyjąć wszystkie oprócz jednej łyżki oleju.
Z ciepła jeszcze na średnim, dodać cebulę i czosnek. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie przezroczysta, o pięć minut.
Dodaj pomidory, dobrze wymieszać i gotować, aż płyn zmniejszy się, o 10 protokół.
W międzyczasie wlać jedną szklankę bulionu do małego rondla i doprowadzić do nagiego gotowania na wolnym ogniu.
Dodać posiekane wątróbki i zmniejszyć ogień do niskiej. Gotować, aż wątróbki będą miękkie, ale nadal trochę różowy wewnątrz, o 10 protokół. Wyłączyć ciepło i odstawić po zakończeniu.
Gdy pomidory się zmniejszą, wlej pozostały bulion i zagotuj na dużym ogniu.
Dodać chard szwajcarski, pietruszka, i makaron. Zmniejszyć ogień do średniej, doprawić do smaku solą, i gotować, aż makaron jest gotowane i chard jest miękka, o 15 protokół.
Dodać wątróbki i gotować przez dodatkowe pięć minut.
Po zakończeniu Odrzuć pietruszkę. Zupę kadzi się do miseczek, doprawia do smaku solą i dekoruje grzankami.