Zupa z białej fasoli ze szpinakiem i porem
Zupa z białej fasoli ze szpinakiem i porem wymaga ok. 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Dobrze sprawdza się jako zupa. Jeśli masz liście laurowe, sól i pieprz, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zupa ze szpinakiem i białą fasolą, Zupa Z Białej Fasoli Szpinakowej, oraz Zupa Z Białej Fasoli, Szpinaku I Pesto.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu lub garnku do zupy na średnim ogniu.
Dodać pory i czosnek; saute do miękkości, o 5 protokół. Wymieszaj bulion z kurczaka, fasolę cannellini, liście laurowe i kminek. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i wymieszać z kuskusem. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Szpinak wymieszać i doprawić solą i pieprzem.