Zupa z białej fasoli ze smażoną szałwią

Zupa z białej fasoli ze smażoną szałwią
Zupa z białej fasoli ze smażoną szałwią to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.07 za porcję. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól, cebulę, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z białej fasoli i kurek z szałwią, Zupa z białej fasoli, szałwii i kiełbasy, oraz Gruba zupa z białej fasoli z salami smażonymi na patelni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Oliwę rozgrzać w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj czosnek, marchew, cebula i seler i sauté je, często mieszając, aż warzywa zmiękną. Około 6 minut. Nie pozwól, aby warzywa zabarwiły się. Wyłączyć ogień i dodać posiekaną szałwię leaves.In duży holenderski piekarnik z pokrywką, połączyć fasolę z wystarczającą ilością bulionu, aby pokryć je przez około 2 cale, 1 ½ łyżeczki soli, pieprz i mieszanki cebuli sautã © ed. Doprowadzić garnek do niskiego wrzenia na górze pieca. Przykryć garnek i piec, aż fasola są gotowane, 1 do 1 ½ godziny lub tak. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić do ostygnięcia.Po ostygnięciu fasoli puree je blenderem zanurzeniowym do pożądanej konsystencji. Być może trzeba dodać więcej zapasów, aby osiągnąć teksturę, którą chcesz like.To podawać chochlę zupę do miski zupy i udekorować kilka liści sag e, które zostały smażone w oliwie z oliwek, aż chrupiące, ale nie spalone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
ChochlaChochla
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn