Zupa z białej fasoli ze smażoną szałwią

Zupa z białej fasoli ze smażoną szałwią
Zupa z białej fasoli ze smażoną szałwią to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.07 za porcję. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól, cebulę, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z białej fasoli i kurek z szałwią, Zupa z białej fasoli, szałwii i kiełbasy, oraz Gruba zupa z białej fasoli z salami smażonymi na patelni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Oliwę rozgrzać w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj czosnek, marchew, cebula i seler i sauté je, często mieszając, aż warzywa zmiękną. Około 6 minut. Nie pozwól, aby warzywa zabarwiły się. Wyłączyć ogień i dodać posiekaną szałwię leaves.In duży holenderski piekarnik z pokrywką, połączyć fasolę z wystarczającą ilością bulionu, aby pokryć je przez około 2 cale, 1 ½ łyżeczki soli, pieprz i mieszanki cebuli sautã © ed. Doprowadzić garnek do niskiego wrzenia na górze pieca. Przykryć garnek i piec, aż fasola są gotowane, 1 do 1 ½ godziny lub tak. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić do ostygnięcia.Po ostygnięciu fasoli puree je blenderem zanurzeniowym do pożądanej konsystencji. Być może trzeba dodać więcej zapasów, aby osiągnąć teksturę, którą chcesz like.To podawać chochlę zupę do miski zupy i udekorować kilka liści sag e, które zostały smażone w oliwie z oliwek, aż chrupiące, ale nie spalone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Twój Ulubiony Ostry Sos Do PodaniaTwój Ulubiony Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
ChochlaChochla
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn