Zupa z białej fasoli ze smażoną szałwią

Zupa z białej fasoli ze smażoną szałwią
Zupa z białej fasoli ze smażoną szałwią to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.07 za porcję. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól, cebulę, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z białej fasoli i kurek z szałwią, Zupa z białej fasoli, szałwii i kiełbasy, oraz Gruba zupa z białej fasoli z salami smażonymi na patelni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Oliwę rozgrzać w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj czosnek, marchew, cebula i seler i sauté je, często mieszając, aż warzywa zmiękną. Około 6 minut. Nie pozwól, aby warzywa zabarwiły się. Wyłączyć ogień i dodać posiekaną szałwię leaves.In duży holenderski piekarnik z pokrywką, połączyć fasolę z wystarczającą ilością bulionu, aby pokryć je przez około 2 cale, 1 ½ łyżeczki soli, pieprz i mieszanki cebuli sautã © ed. Doprowadzić garnek do niskiego wrzenia na górze pieca. Przykryć garnek i piec, aż fasola są gotowane, 1 do 1 ½ godziny lub tak. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić do ostygnięcia.Po ostygnięciu fasoli puree je blenderem zanurzeniowym do pożądanej konsystencji. Być może trzeba dodać więcej zapasów, aby osiągnąć teksturę, którą chcesz like.To podawać chochlę zupę do miski zupy i udekorować kilka liści sag e, które zostały smażone w oliwie z oliwek, aż chrupiące, ale nie spalone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn