Zupa z białej fasoli z Gremolatanem to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 400 kalorii. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz gremolata, fasola cannellini, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 87%. Podobne przepisy to Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe – zupełnie inny Twist na zupie jarzynowej, Gremolata Gremolata, oraz Zupa z białej fasoli i szynki.
Instrukcje
1
Smażyć pierwsze 4 składniki w gorącym oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu 5 do 10 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodać pomidory i cukier; gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
3
Dodać fasolę i kolejne 4 składniki. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
4
Usunąć i wyrzucić gałązki tymianku i liść laurowy. Wymieszać sól i pieprz do smaku i, w razie potrzeby, ostry sos. Dopełnij każdą porcję łyżką Gremolaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone