Zupa z białej fasoli, szałwii i kiełbasy

Zupa z białej fasoli, szałwii i kiełbasy
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Zupa z białej fasoli, szałwii i kiełbasy może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 601 kalorii, 31g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz kiełbasę, pomidor śliwkowy, pietruszkę płaskolistną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z białej fasoli ze smażoną szałwią, Zupa z białej fasoli i kurek z szałwią, oraz Zupa Z Kiełbasy Z Białej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać duży holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać cebulę i kolejne 4 składniki (przez czosnek); gotować 3 minuty. Zmniejszyć ogień; gotować 10 minut lub aż kiełbasa jest rumiane i warzywa są miękkie, mieszając pokruszyć kiełbasę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać szałwię i koncentrat pomidorowy; gotować 1 minutę, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
4
Dodaj wino; gotować 3 minuty lub aż płyn zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodaj bulion; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
6
Dodaj pomidora i fasolę, i gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
7
Posypać posiekaną natką pietruszki lub postępować zgodnie z instrukcjami zamrażania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
8
Aby zamrozić: chłodną zupę do temperatury pokojowej; zamknąć w dużej plastikowej torbie do zamrażania z zamkiem błyskawicznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
9
Połóż torbę płasko w zamrażarce; zamrozić do 2 miesięcy.
10
Do rozmrożenia: zupa mikrofalowa w worku przy średniej (50% mocy) przez 4 minuty lub do giętkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1
Wlać zupę do holenderskiego piekarnika. Przykryć i gotować na średnim ogniu, aż do całkowitego ogrzania (około 20 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia50
Magazyn