Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Zupa z białej fasoli, szałwii i kiełbasy może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 601 kalorii, 31g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz kiełbasę, pomidor śliwkowy, pietruszkę płaskolistną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z białej fasoli ze smażoną szałwią, Zupa z białej fasoli i kurek z szałwią, oraz Zupa Z Kiełbasy Z Białej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać duży holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać cebulę i kolejne 4 składniki (przez czosnek); gotować 3 minuty. Zmniejszyć ogień; gotować 10 minut lub aż kiełbasa jest rumiane i warzywa są miękkie, mieszając pokruszyć kiełbasę.