Zupa z białej fasoli, kiełbasy i szpinaku
Zupa z białej fasoli, kiełbasy i szpinaku to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 317 kalorii, 26g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz dziecko szpinak, cebula, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 72%. Spróbuj Zupa z białej fasoli z kiełbasą i szpinakiem, Zupa z białej fasoli z kapustą kiełbasą i szpinakiem, oraz Kiełbasa wędzona, szpinak i zupa z białej fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W garnku rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Dodać kiełbasę i gotować, mieszając, aż rumiane na całym, o 5 protokół.
Przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Odrzuć wszystkie, z wyjątkiem 1 łyżki. tłuszczu z trawki.
Dodać cebulę i czosnek, i gotować, mieszając często, aż miękkie, o 3 protokół.
Powrót kiełbasę do garnka i dodać bulion z kurczaka, 3 szklanki wody i fasoli. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut. Mieszać w szpinaku aż zwiędnie, 1 do 2 protokół. Doprawić solą i pieprzem i podawać na gorąco.