Zupa z białej fasoli i kurek z szałwią

Zupa z białej fasoli i kurek z szałwią
Zupa z białej fasoli i kurek z szałwią może być właśnie zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.4 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz wino, pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Zupa z białej fasoli, szałwii i kiełbasy, Zupa z białej fasoli ze smażoną szałwią, oraz Dip z szałwii i białej fasoli.

Instrukcje

1
Za pomocą gaznika utworzyć saszetkę z tymiankiem, pietruszką, liśćmi laurowymi i peppercorns.In duży garnek z grubym dnem ustawiony na średnim ogniu, rozgrzej oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodaj cebulę, połowę porów, koper włoski, seler, czosnek i saszetkę. Pocić te składniki, często mieszając, aż warzywa są dobrze zmiękczone, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać fasolę i bulion, doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, zmniejszyć do duszenia, i gotować odkryte, aż zupa zgęstnieje niektóre, o 35 protokół.W międzyczasie roztopić masło w średniej wielkości patelni saute ustawionej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać pokrojone kurki, pozostały por i szałwię. Gotować mieszając często, 4 do 5 minut. Doprawić szczyptą soli i białego pieprzu. Podgrzej ciepło, dodaj wino i gotuj, często mieszając, aż ciecz prawie odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby KurkoweGrzyby Kurkowe
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Zdjąć z ognia i odstawić.
6
Wyjąć saszetkę z zupy. Kadzi połowę zupy do dużej miski i za pomocą blendera zanurzeniowego puree, aż będzie gładka. Wróć do trawki. Doprawić 2 łyżeczkami soli i szczyptą białego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
ChochlaChochla
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Dodaj zarezerwowaną mieszankę grzybową.Doprowadzić zupę na wolnym ogniu na średnim dużym ogniu i gotować odkryte około 15 protokół. Jeśli używasz śmietany, dodaj ją podczas ostatnich 5 minut gotowania. Kadzi zupę do rozgrzanych misek. Skropić każdy z białym olejem truflowym do smaku (jeśli używasz).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Białej TrufliOlej Z Białej Trufli
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
ChochlaChochla
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn