Zupa z białej fasoli ze smażoną szałwią

Zupa z białej fasoli ze smażoną szałwią
Zupa z białej fasoli ze smażoną szałwią to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.07 za porcję. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól, cebulę, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z białej fasoli i kurek z szałwią, Zupa z białej fasoli, szałwii i kiełbasy, oraz Gruba zupa z białej fasoli z salami smażonymi na patelni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Oliwę rozgrzać w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj czosnek, marchew, cebula i seler i sauté je, często mieszając, aż warzywa zmiękną. Około 6 minut. Nie pozwól, aby warzywa zabarwiły się. Wyłączyć ogień i dodać posiekaną szałwię leaves.In duży holenderski piekarnik z pokrywką, połączyć fasolę z wystarczającą ilością bulionu, aby pokryć je przez około 2 cale, 1 ½ łyżeczki soli, pieprz i mieszanki cebuli sautã © ed. Doprowadzić garnek do niskiego wrzenia na górze pieca. Przykryć garnek i piec, aż fasola są gotowane, 1 do 1 ½ godziny lub tak. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić do ostygnięcia.Po ostygnięciu fasoli puree je blenderem zanurzeniowym do pożądanej konsystencji. Być może trzeba dodać więcej zapasów, aby osiągnąć teksturę, którą chcesz like.To podawać chochlę zupę do miski zupy i udekorować kilka liści sag e, które zostały smażone w oliwie z oliwek, aż chrupiące, ale nie spalone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn