Zupa z białej fasoli z szynką, dynią i Chard może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 5 i kosztuje $2.94 za porcję. Jedna porcja zawiera 613 kalorii, 37g białka, oraz 19g tłuszczu. Jest idealny do Zima. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, seler, liście laurowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Zupa z białej fasoli z szynką, dynią i boczkiem, Zupa z białej fasoli z szynką, dynią i boczkiem, oraz Zupa z szynki, fasoli i boczku szwajcarskiego.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę na średnim ogniu w dużym garnku o grubym dnie (5 do 6 ćwiartek).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodać cebulę i liście laurowe i gotować przez 2 do 3 protokół, aż lekko zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać posiekany seler, gotować przez 2 do 3 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
7
Dodaj wywar z kurczaka, pomidory i tymianek. Zwiększyć ciepło, aby doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Zmniejszyć ciepło, aby utrzymać gotować na wolnym ogniu, odkryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
8
Niech gotować przez półtorej godziny.
1
Wyjmij szynkę z garnka do zupy, na talerz, aby ostudzić na tyle, aby obsłużyć.