Zupa wołowo-warzywna z mozzarellą

Zupa wołowo-warzywna z mozzarellą
Zupa wołowo-warzywna z mozzarellą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 18g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pieprzu, pomidory w puszkach, przyprawy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Zupa warzywna Beef ' N z mozzarellą, Zupa Warzywna Wołowa, oraz Chunky Veggie Beef Soup.

Instrukcje

1
W 4-quart holenderski piekarnik, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest dokładnie gotowane; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
3
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu 6 do 8 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
4
Posypać 2 łyżki sera w każdej z 8 miseczek do zupy; miseczki wypełnić zupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn