Zupa wołowo-warzywna z mozzarellą
Zupa wołowo-warzywna z mozzarellą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 18g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pieprzu, pomidory w puszkach, przyprawy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Zupa warzywna Beef ' N z mozzarellą, Zupa Warzywna Wołowa, oraz Chunky Veggie Beef Soup.
Instrukcje
W 4-quart holenderski piekarnik, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest dokładnie gotowane; odcedzić.
Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem sera.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu 6 do 8 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie.
Posypać 2 łyżki sera w każdej z 8 miseczek do zupy; miseczki wypełnić zupą.