Zupa wołowo-jęczmienna IV
Zupa wołowo-jęczmienna IV to bezmleczne zupa. Ten przepis służy 12 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 11g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soli, kości zupa wołowa, mięso gulasz wołowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Spróbuj Seria zupy wołowej-część 2: zupa wołowo-jęczmienna, Zupa jęczmienna wołowa dla 2, oraz Zupa Jęczmienna Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W garnku do zupy 6 quart, połączyć mięso gulasz, kości zupy, jęczmień i marchew. Przykryć wodą w odległości 2 cali od górnej części garnka. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę.
Umieścić cebulę i seler w garnku i nadal gotować 2 godziny więcej.
Usuń cebulę, marchew, kość i seler. Doprawić solą i podawać.