Zupa wołowo-jęczmienna II
Zupa wołowo-jęczmienna II może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 20g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.47 za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka jęczmienia, wołowiny, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jęczmień można śledzić to danie główne z Budyń Jęczmienny Pieczony jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy to Seria zupy wołowej-część 2: zupa wołowo-jęczmienna, Zupa Wołowo-Jęczmienna, oraz Zupa Jęczmienna Wołowa.
Instrukcje
W dużym garnku zapasu doprowadzić bulion wołowy do delikatnego wrzenia.
Dodać wołowinę i jęczmień, zmniejszyć do duszenia, przykryć i gotować co najmniej 1 godzinę.
Sprawdź jęczmień, czy jest miękki. Zrobiłeś trzeba dodać więcej bulion wołowy, jeśli dużo paruje.
Dodaj mielony pieprz do smaku. Gotować, aż zupa osiągnie pożądaną grubość.