Zupa wołowa z czerwonym winem i warzywami korzeniowymi
Zupa ogonowa z czerwonym winem i warzywami korzeniowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1363 kalorii, 141g białka, oraz 68 g tłuszczu każdy. Na 7,73 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka liścia laurowego, wody, marchwi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 50%. Podobne przepisy to Czerwone wino Brasato z glazurowanymi warzywami korzeniowymi, Czerwone Wino Duszone Paski Beefless I Warzywa Korzeniowe, oraz Kurczak w sosie z czerwonego wina z warzywami korzeniowymi i zwiędłą zielenią.
Instrukcje
1
Podgrzać 2 łyżki oleju w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Oxtails posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Oxtail
3
Dodaj oxtails do garnka i brązowy ze wszystkich stron, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oxtail
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Dodaj 10 szklanek wody, bulion wołowy i 2 szklanki wina. Przynieś na wolnym ogniu. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Przykryć częściowo i dusić delikatnie, aż mięso będzie miękkie, mieszając od czasu do czasu, około 3 godzin.
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Za pomocą szczypiec przenieś oxtails do dużej miski. Ostrożnie wlać płyn do gotowania do szklanej miarki o pojemności 8 filiżanek lub dużej miski. Zamrażać płyn do gotowania, aż tłuszcz oddzieli się od płynu, około 45 minut. Łyżka tłuszczu z wierzchu płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oxtail
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
6
Usunąć mięso z wołów; wyrzucić kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oxtail
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Dodać mięso do płynu do gotowania. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Podgrzać 3 łyżki oleju w tym samym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
9
Dodaj cebulę, por, marchew, pasternak, czosnek, tymianek i liść laurowy. Smażyć, aż warzywa będą złote, o 12 protokół.