Zupa wołowa z czerwonym winem i warzywami korzeniowymi

Zupa wołowa z czerwonym winem i warzywami korzeniowymi
Zupa ogonowa z czerwonym winem i warzywami korzeniowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1363 kalorii, 141g białka, oraz 68 g tłuszczu każdy. Na 7,73 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka liścia laurowego, wody, marchwi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 50%. Podobne przepisy to Czerwone wino Brasato z glazurowanymi warzywami korzeniowymi, Czerwone Wino Duszone Paski Beefless I Warzywa Korzeniowe, oraz Kurczak w sosie z czerwonego wina z warzywami korzeniowymi i zwiędłą zielenią.

Instrukcje

1
Podgrzać 2 łyżki oleju w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Oxtails posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
OxtailOxtail
3
Dodaj oxtails do garnka i brązowy ze wszystkich stron, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj 10 szklanek wody, bulion wołowy i 2 szklanki wina. Przynieś na wolnym ogniu. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Przykryć częściowo i dusić delikatnie, aż mięso będzie miękkie, mieszając od czasu do czasu, około 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Za pomocą szczypiec przenieś oxtails do dużej miski. Ostrożnie wlać płyn do gotowania do szklanej miarki o pojemności 8 filiżanek lub dużej miski. Zamrażać płyn do gotowania, aż tłuszcz oddzieli się od płynu, około 45 minut. Łyżka tłuszczu z wierzchu płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Usunąć mięso z wołów; wyrzucić kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
7
Dodać mięso do płynu do gotowania. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
8
Podgrzać 3 łyżki oleju w tym samym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Dodaj cebulę, por, marchew, pasternak, czosnek, tymianek i liść laurowy. Smażyć, aż warzywa będą złote, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
10
Dodać płyn do gotowania z mięsem i pozostałą 1 szklankę wina. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
11
Dodać ziemniaki. Przykryć i dusić, aż ziemniaki będą miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
12
Do zupy dodać natkę pietruszki. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Chochla do misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn