Warzywna zupa wołowa na 50 to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 18g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 50 i kosztuje $1.03 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz sos pomidorowy, tymianek, kapusta, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa, Stek Zupa (Zupa Wołowa Jarzynowa), oraz Zupa Wołowo-Warzywna.
Instrukcje
1
W dużej plastikowej torebce wielokrotnego zamykania, połączyć mąkę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
2
Dodać wołowinę, kilka kawałków na raz, i wstrząsnąć do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony Cukier
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
W dużym holenderskim piekarniku, brązowo mięso w oleju w partiach; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
4
Przełożyć do dużego garnka; dodać czosnek, liście laurowe, tymianek, wodę, sos pomidorowy i sok, bulion i jęczmień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Jęczmień
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
6
Dodać warzywa; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1-1 / 2 do 2 godzin lub aż warzywa i mięso będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala