Warzywna zupa wołowa na 50 to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 18g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 50 i kosztuje $1.03 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz sos pomidorowy, tymianek, kapusta, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa, Stek Zupa (Zupa Wołowa Jarzynowa), oraz Zupa Wołowo-Warzywna.
Instrukcje
1
W dużej plastikowej torebce wielokrotnego zamykania, połączyć mąkę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
2
Dodać wołowinę, kilka kawałków na raz, i wstrząsnąć do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony Cukier
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
W dużym holenderskim piekarniku, brązowo mięso w oleju w partiach; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
4
Przełożyć do dużego garnka; dodać czosnek, liście laurowe, tymianek, wodę, sos pomidorowy i sok, bulion i jęczmień.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Słonina Wieprzowa
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Jęczmień
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
6
Dodać warzywa; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1-1 / 2 do 2 godzin lub aż warzywa i mięso będą miękkie.