Zupa wołowa warzywna II

Zupa wołowa warzywna II
Warzywna zupa wołowa II może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.85 za porcję. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 18g białka, oraz 13g tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od Allrecipes ma 134 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jeśli masz liść laurowy, cebulę, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest dobre. Spróbuj Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa, Stek Zupa (Zupa Wołowa Jarzynowa), oraz Warzywna Zupa Wołowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku zapasów brązowej polędwicy i cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek PorterhouseStek Porterhouse
CebulaCebula
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić tłuszcz i dodać pomidory, wodę, sól, bulion wołowy, marchew, seler, ziemniaki, tymianek, liść laurowy i bazylia. Przykryć i gotować, aż warzywa będą miękkie, około 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
WarzywaWarzywa
Liście LauroweLiście Laurowe
ZiemniakZiemniak
PomidorPomidor
MarchewMarchew
SelerSeler
BazyliaBazylia
TymianekTymianek
WodaWoda
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn