Zupa wołowa warzywna II
Warzywna zupa wołowa II może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.85 za porcję. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 18g białka, oraz 13g tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od Allrecipes ma 134 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jeśli masz liść laurowy, cebulę, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest dobre. Spróbuj Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa, Stek Zupa (Zupa Wołowa Jarzynowa), oraz Warzywna Zupa Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku zapasów brązowej polędwicy i cebuli.
Odcedzić tłuszcz i dodać pomidory, wodę, sól, bulion wołowy, marchew, seler, ziemniaki, tymianek, liść laurowy i bazylia. Przykryć i gotować, aż warzywa będą miękkie, około 45 protokół.