Zupa Wołowa Teriyaki

Zupa Wołowa Teriyaki
Zupa wołowa Teriyaki to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 177 kalorii, 13g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz brokuły, sherry, ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Wołowina Teriyaki, Wołowina Teriyaki na bułce, oraz Wołowina Teriyaki dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia51
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn