Zupa wołowa, grzybowa i jęczmienna

Zupa wołowa, grzybowa i jęczmienna
Zupa wołowa, grzybowa i jęczmienna to bezmleczne przepis z 10 porcjami. Ta zupa ma 214 kalorii, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, olej roślinny, grzyby cremini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 214 godzin. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 42%. Podobne przepisy to Zupa grzybowa, jęczmienna i wołowa, Zupa z pieczonej wołowiny, pieczarek i jęczmienia, oraz Niedzielne Kolacje: Wołowina + Pieczarkowa Zupa Jęczmienna.

Instrukcje

1
Suszone grzyby moczyć we wrzącej gorącej wodzie w misce, aż zmiękną, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Odcedzić na sitku wyłożonym papierowym ręcznikiem ustawionym nad miską i zarezerwować płyn do namaczania. Grzyby opłukać, osuszyć i drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Przynieś namoczone grzyby, płyn do namaczania, żeberka, sól, pieprz i pozostałe 8 szklanek wody do wrzenia w garnku 6 - do 8-kwartowym, a następnie zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, częściowo przykryte, odtłuszczające pianę, aż mięso będzie po prostu miękkie, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
PieprzPieprz
WodaWoda
MięsoMięso
żeberkażeberka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Żeberka przełożyć łyżką szczelinową na deskę do krojenia, aby ostygły, zastrzegając bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
5
Podczas simmers mięsa, gotować cebulę, marchew, seler, i creminis w oleju w 12-calowej patelni ciężkich na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż dobrze rumiane, 15 do 20 protokół. Wymieszać jęczmień i gotować, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
JęczmieńJęczmień
SelerSeler
CebulaCebula
MięsoMięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Odrzuć kości, tłuszcz i chrząstkę z mięsa, a następnie pokrój mięso na kawałki 1/2 cala i dodaj do bulionu wraz z mieszaniną jęczmienia. Dusić, odkryte, aż jęczmień będzie miękki, o 40 protokół. Odtłuścić tłuszcz z powierzchni, następnie wymieszać z koperkiem i solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
BulionBulion
KoperKoper
MięsoMięso
SólSól
1
Zupę bez koperku można zrobić 3 dni wcześniej i schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić, przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoperKoper
ZupaZupa
2
Przed ponownym podgrzaniem Usuń zestalony tłuszcz.
TrudnośćEkspert
Gotowe W214 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn