Zupa Wolnoopalająca Łatwa Z Wielu Fasolek

Zupa Wolnoopalająca Łatwa Z Wielu Fasolek
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać powolne kuchenka łatwe Multi-Bean zupa spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 38 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, marchew, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Z Czarnej Fasoli Easy Slow Cooker, Zupa z fasoli, boczku i szpinaku (Szybkowar, Wolnowar lub blat kuchenny), oraz Zupa Z Wielu Fasolek.

Instrukcje

1
W 5-do 6-quart powolnej kuchence, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem pomidorów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
3
Wymieszać z pomidorami. Zwiększyć ustawienie ciepła do wysokiej; przykryć i gotować około 15 minut dłużej lub do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia11
Magazyn