Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy wołowej i jarzynowej. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 1,73 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, paprykę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa, Stek Zupa (Zupa Wołowa Jarzynowa), oraz Zupa Jarzynowa Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku, gotować wołowinę, cebulę i zielony pieprz na średnim ogniu, aż mięso nie jest już różowy; odcedzić. Pozostałe składniki wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego