Zupa wołowo-warzywna

Zupa wołowo-warzywna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy wołowej i jarzynowej. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 1,73 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, paprykę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa, Stek Zupa (Zupa Wołowa Jarzynowa), oraz Zupa Jarzynowa Wołowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku, gotować wołowinę, cebulę i zielony pieprz na średnim ogniu, aż mięso nie jest już różowy; odcedzić. Pozostałe składniki wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Podawać natychmiast lub przenieść do pojemników zamrażalnika. Może być zamrożony do 3 miesięcy.
3
Aby użyć mrożonej zupy: rozmrozić w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
4
Przełożyć do rondla. Przykryć i gotować na średnim ogniu, aż do ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn