Zupa wieprzowo-warzywna od początku do końca zajmuje około 7 godzin i 20 minut. Za 1,37 dolara za porcję otrzymasz danie główne dla 9 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis zawiera 366 kalorii, 20 g białka i 25 g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Będzie hitem na Twojej jesiennej imprezie. Ten przepis z Taste of Home wymaga ząbków czosnku, pieprzu, soli i marchewki. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 52% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Podobne przepisy to Zupa warzywna z czosnkiem, Wegetariańskie kebaby wieprzowe i Pakiety warzywne wieprzowe „N”.
Instrukcje
1
Na dużej patelni zrumienić wieprzowinę na oleju na średnim ogniu; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Przenieś do 5-kwartowego. powolna kuchenka. Wymieszaj pozostałe składniki. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 7-8 godzin lub do momentu, aż soki mięsne będą klarowne, a warzywa miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala