Need a dairy free main course? Zupa warzywno-wołowo-jęczmienna może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 24g białka, oraz 6G tłuszczu. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 102 mówiłoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz jęczmień, pomidory, mięso gulaszu wołowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest znakomite. Spróbuj Slow Cooker Wołowina Jarzynowa Zupa Jęczmienna, Zupa Warzywno-Wołowo-Jęczmienna, oraz Zdrowe warzywa wołowe i grzybowe zupa jęczmienna do powolnej kuchenki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Spray 5-do 6-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. Fasolkę szparagową i kukurydzę opłucz zimną wodą, aby oddzielić i częściowo rozmrozić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Wymieszać fasolkę szparagową, kukurydzę i pozostałe składniki w kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 9 godzin.