Zupa warzywna z wołowiną
Zupa warzywna z wołowiną może być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojego pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja zawiera 116 kalorii , 11 g białka i 1 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 12 osób. Za 96 centów za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis lubią 1 smakosze i kucharze. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną . Ten przepis z Taste of Home wymaga warzyw, sosu pieprzowego, pieczonej wołowiny i soczewicy. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 1 godziny i 5 minut . Będzie hitem na Twoim zimowym wydarzeniu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 60% . Podobne przepisy obejmują Zupę warzywną z soczewicą , Sałatkę z amarantusem i pieczonymi warzywami oraz Warzywa smażone bez wołowiny .
Instrukcje
W dużym rondlu lub garnku typu Dutch oven wymieszaj wszystkie składniki. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 50-60 minut lub do momentu, aż ryż będzie miękki.