Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać masło Bean Veggie zupa spróbować. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 7G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, pomidory z puszki, płatki pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Warzywna Zupa Fasolowa, Toskańska zupa fasolowo-warzywna, oraz Wegetariańska Zupa Z Czarnej Fasoli.
Instrukcje
1
W dużym rondlu, podsmażyć seler, marchew i cebulę na oleju do miękkości. Wymieszać z mąką do wymieszania. Stopniowo dodawaj bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Owies (szybki Lub Zwykły)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Pozostałe składniki wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 10 minut lub aż zupa jest ogrzewany przez.