Zupa trzy fasolowa z boczkiem kanadyjskim

Zupa trzy fasolowa z boczkiem kanadyjskim
Zupa trzy fasolowa z boczkiem kanadyjskim może być tylko zupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 118 kalorii, 9g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.21 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz kanadyjski boczek, czosnek, cukinia, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Canadian Bacon and White Bean Pot Pie, Zupa z soczewicy i boczku kanadyjskiego, oraz Zupa Z Groszku I Soczewicy Z Boczku Kanadyjskiego (Garnek Crock).

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać cebulę i gotować do miękkości, 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać czosnek i gotować dodatkową minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Dodać cukinię i gotować, mieszając, 34 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
5
Dodać bulion, fasolę, sól i pieprz, i doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i dusić na bardzo małym ogniu, aż lekko zgęstnieje, 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
6
Podczas gdy zupa jest gotowanie, spryskać patelnię z nonstick gotowania sprayu i gotować boczek, aż chrupiące, 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Zupę podzielić na 4 miseczki i na każdą miseczkę nałożyć 1 łyżkę chrupiącego boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn