Zupa trzy fasolowa z boczkiem kanadyjskim
Zupa trzy fasolowa z boczkiem kanadyjskim może być tylko zupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 118 kalorii, 9g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.21 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz kanadyjski boczek, czosnek, cukinia, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Canadian Bacon and White Bean Pot Pie, Zupa z soczewicy i boczku kanadyjskiego, oraz Zupa Z Groszku I Soczewicy Z Boczku Kanadyjskiego (Garnek Crock).
Instrukcje
Rozgrzać olej w rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować do miękkości, 6 protokół.
Dodać czosnek i gotować dodatkową minutę.
Dodać cukinię i gotować, mieszając, 34 protokół.
Dodać bulion, fasolę, sól i pieprz, i doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i dusić na bardzo małym ogniu, aż lekko zgęstnieje, 15 protokół.
Podczas gdy zupa jest gotowanie, spryskać patelnię z nonstick gotowania sprayu i gotować boczek, aż chrupiące, 3 protokół.
Zupę podzielić na 4 miseczki i na każdą miseczkę nałożyć 1 łyżkę chrupiącego boczku.