Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj zupy z trzech cnót: Le Virtu. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 58g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 1037 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.72 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 15 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz mortadellę, goleń wołowy, koper włoski i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 82%. Podobne przepisy to Le virtù (Abruzzese "siedem cnót" Minestrone), Zupa jamajska-wołowina i dynia smak tej zupy. Bądź odważny i spróbuj zupy z Karaibów, oraz Szybka i łatwa zupa {zupa miso z makaronem Soba lub fasolą Mung.
Instrukcje
1
W dużym garnku połącz skórkę wieprzową, Kłusak, kość szynki i goleń wołowy. Wciśnij goździki do cebuli i dodaj do garnka, wraz z selerem naciowym i całą gałązką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goleń Wołowy
Kość Szynkowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodać 8 szklanek wody i doprowadzić do wrzenia. Redukować na wolnym ogniu i gotować, pod przykryciem, aż mięso będzie miękkie, około 2 godzin. W razie potrzeby doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Odcedzić bulion i wrócić do garnka. Wyrzucić warzywa i zachować mięso. Gdy mięso jest wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, oderwać je od kości, usunąć nadmiar chrząstki i powrócić do garnka z bulionem, aby gotować na wolnym ogniu.
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
W międzyczasie, umieścić fasolę w garnku 4-quart i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i gotować 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Odcedzić i opłukać pod zimną wodą, następnie powrócić fasolę do garnka, dodać liść laurowy, cebulę, prosciutto kości, i 5 szklanek wody. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, zmniejszyć do niskiego i gotować, pod przykryciem, przez około 45 minut, lub aż rośliny strączkowe będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prosciutto
Słonina Wieprzowa
Rośliny Strączkowe
Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Fasolę odsączyć i odstawić, wyrzucając wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
7
W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu i dodać czosnek, szalotki, koper włoski, posiekana pietruszka, i marchew, i gotować, mieszając, aż warzywa będą miękkie, o 12 protokół.
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
12
Dodać warzywa i gotować dodatkowe 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
13
W międzyczasie zagotować 6 litrów wody i dodać 2 łyżki soli. Tortellini gotować we wrzącej wodzie przez 4 minuty, następnie odcedzić i dodać do głównego garnka z mieszaniną warzyw pomidorowych i ciecierzycy. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem i podawać z tartym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
14
W holenderskim piekarniku lub dużym rondlu o grubym dnie rozgrzej oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
15
Dodać cebulę i czosnek i gotować, aż cebula będzie przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
16
Dodać cielęcinę i łopatkę wieprzową i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mięso będzie dobrze rumiane i zacznie uwalniać niektóre soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Dodać prosciutto i mortadella do miski, następnie dodać jajko i dobrze wymieszać, aby połączyć. Gotować do momentu aż mieszanka ujędrni się i utrzyma swój kształt po wyjęciu z patelni kulki wielkości łyżki stołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mortadella
Prosciutto
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
19
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
20
Przygotować ciasto makaronowe według przepisu i rozwałkować do najcieńszego ustawienia na maszynie do walcowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Makaronowe
Przepis Na Pizzocheri
Cukierki Life Savers
21
Pokrój ciasto makaronowe na 3-calowe kwadraty i umieść niewielką łyżkę mieszanki mięsa na środku każdego kwadratu. Połącz ze sobą 2 ukośne rogi każdego kwadratu, a następnie połącz pozostałe 2 rogi, tworząc tortellini. Odstawić na wilgotne ręczniki, aż będą gotowe do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Makaronowe
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
22
Kopiec 3 1/2 szklanki mąki w środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka i oliwę z oliwek. Za pomocą widelca ubijaj jajka i olej i zacznij włączać mąkę, zaczynając od wewnętrznej krawędzi studni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Cukierki Ratujące życie
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
23
W miarę poszerzania studni, wypychaj mąkę z podstawy Kopca, aby zachować kształt studni. Ciasto zbierze się, gdy połowa mąki zostanie włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers
Cukierki Ratujące życie
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
24
Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając dłoni. Gdy masz spójną masę, usuń ciasto z planszy, a następnie zeskrobać i wyrzucić resztki bitów. Lekko ponownie mąki pokładzie i kontynuować ugniatanie przez 6 Więcej minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers
Cukierki Ratujące życie
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
25
Rozwałkować makaron na maszynie do walcowania makaronu na żądaną grubość.