Zupa Trzech Cnót: Le Virtu

Zupa Trzech Cnót: Le Virtu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj zupy z trzech cnót: Le Virtu. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 58g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 1037 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.72 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 15 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz mortadellę, goleń wołowy, koper włoski i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 82%. Podobne przepisy to Le virtù (Abruzzese "siedem cnót" Minestrone), Zupa jamajska-wołowina i dynia smak tej zupy. Bądź odważny i spróbuj zupy z Karaibów, oraz Szybka i łatwa zupa {zupa miso z makaronem Soba lub fasolą Mung.

Instrukcje

1
W dużym garnku połącz skórkę wieprzową, Kłusak, kość szynki i goleń wołowy. Wciśnij goździki do cebuli i dodaj do garnka, wraz z selerem naciowym i całą gałązką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goleń WołowyGoleń Wołowy
Kość SzynkowaKość Szynkowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodać 8 szklanek wody i doprowadzić do wrzenia. Redukować na wolnym ogniu i gotować, pod przykryciem, aż mięso będzie miękkie, około 2 godzin. W razie potrzeby doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Odcedzić bulion i wrócić do garnka. Wyrzucić warzywa i zachować mięso. Gdy mięso jest wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, oderwać je od kości, usunąć nadmiar chrząstki i powrócić do garnka z bulionem, aby gotować na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
W międzyczasie, umieścić fasolę w garnku 4-quart i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i gotować 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Odcedzić i opłukać pod zimną wodą, następnie powrócić fasolę do garnka, dodać liść laurowy, cebulę, prosciutto kości, i 5 szklanek wody. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, zmniejszyć do niskiego i gotować, pod przykryciem, przez około 45 minut, lub aż rośliny strączkowe będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Rośliny StrączkoweRośliny Strączkowe
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Fasolę odsączyć i odstawić, wyrzucając wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
7
W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu i dodać czosnek, szalotki, koper włoski, posiekana pietruszka, i marchew, i gotować, mieszając, aż warzywa będą miękkie, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Odcedzić pomidory, zastrzegając soki, i dodać pomidory na patelni. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Dodaj zarezerwowany sok do głównej puli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
10
Dodaj favas i groch do mieszanki pomidorowo-warzywnej, wymieszać i gotować 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
11
Dodać zioła, czarny pieprz, i gałka muszkatołowa, do mieszanki pomidorowo-warzywnej i gotować 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
12
Dodać warzywa i gotować dodatkowe 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
13
W międzyczasie zagotować 6 litrów wody i dodać 2 łyżki soli. Tortellini gotować we wrzącej wodzie przez 4 minuty, następnie odcedzić i dodać do głównego garnka z mieszaniną warzyw pomidorowych i ciecierzycy. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem i podawać z tartym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
14
W holenderskim piekarniku lub dużym rondlu o grubym dnie rozgrzej oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
15
Dodać cebulę i czosnek i gotować, aż cebula będzie przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
16
Dodać cielęcinę i łopatkę wieprzową i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mięso będzie dobrze rumiane i zacznie uwalniać niektóre soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
17
Wyjąć z ognia i umieścić w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
18
Dodać prosciutto i mortadella do miski, następnie dodać jajko i dobrze wymieszać, aby połączyć. Gotować do momentu aż mieszanka ujędrni się i utrzyma swój kształt po wyjęciu z patelni kulki wielkości łyżki stołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MortadellaMortadella
ProsciuttoProsciutto
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
19
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
20
Przygotować ciasto makaronowe według przepisu i rozwałkować do najcieńszego ustawienia na maszynie do walcowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MakaronoweCiasto Makaronowe
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
21
Pokrój ciasto makaronowe na 3-calowe kwadraty i umieść niewielką łyżkę mieszanki mięsa na środku każdego kwadratu. Połącz ze sobą 2 ukośne rogi każdego kwadratu, a następnie połącz pozostałe 2 rogi, tworząc tortellini. Odstawić na wilgotne ręczniki, aż będą gotowe do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MakaronoweCiasto Makaronowe
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
22
Kopiec 3 1/2 szklanki mąki w środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka i oliwę z oliwek. Za pomocą widelca ubijaj jajka i olej i zacznij włączać mąkę, zaczynając od wewnętrznej krawędzi studni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
23
W miarę poszerzania studni, wypychaj mąkę z podstawy Kopca, aby zachować kształt studni. Ciasto zbierze się, gdy połowa mąki zostanie włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
24
Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając dłoni. Gdy masz spójną masę, usuń ciasto z planszy, a następnie zeskrobać i wyrzucić resztki bitów. Lekko ponownie mąki pokładzie i kontynuować ugniatanie przez 6 Więcej minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
25
Rozwałkować makaron na maszynie do walcowania makaronu na żądaną grubość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers

Składniki

1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki680papryka habanerogoleń wołowygoleń wołowy6krewetki i żyłkiPieprz czarnyPieprz czarny1marchew, drobno posiekanamarchew, drobno posiekana1żebroseler naciowyseler naciowy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciecierzyca suszonaciecierzyca suszona1jajko, pobitejajko, pobite4dodatkowe duże(częściowo & )(częściowo & )1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefasola fava łuskanafasola fava łuskana1koper włoski, grubo posiekanykoper włoski, grubo posiekany8281 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna3świeże liście miętyświeże liście mięty2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegroch świeży łuskanygroch świeży łuskany1pęczkiświeży tymianek, tylko liścieświeży tymianek, tylko liście12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek w plasterkachczosnek w plasterkach2goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany113papryka habanerołopatka wieprzowa mielonałopatka wieprzowa mielona113papryka habanero1/3 opakowania bardzo szerokiego makaronu jajecznego1/3 opakowania bardzo szerokiego makaronu jajecznego1prosciutto boneprosciutto bone1kość szynkowa, połówkowakość szynkowa, połówkowa113papryka habaneromortadella, drobno pokrojona w kostkęmortadella, drobno pokrojona w kostkę0warzywo (np. szpinak)świeżo Starta gałka muszkatołowaświeżo Starta gałka muszkatołowa591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1warzywo (np. szpinak)oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1porcja startego parmezanusteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1Świeże tortille mączne do serwowaniaŚwieże tortille mączne do serwowania1cebula drobno posiekanacebula drobno posiekana1cebula, połówkacebula, połówka3gałązkipietruszka w całości, plus 3 gałązki, drobno posiekanapietruszka w całości, plus 3 gałązki, drobno posiekana2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty caciocavallo lub Pecorino Romanotarty caciocavallo lub Pecorino Romano113papryka habaneroskórka wieprzowaskórka wieprzowa113papryka habaneroprosciutto, drobno pokrojone w kostkęprosciutto, drobno pokrojone w kostkę6krewetki i żyłkiSólSól6krewetki i żyłkiSól i pieprzSól i pieprz2szalotki w plasterkachszalotki w plasterkach9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekany szpinakposiekany szpinak2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidory konserwowe i ich sokipomidory konserwowe i ich soki6krewetki i żyłkiCaciocavallo, czyli Parmigiano-Reggiano, do kratCaciocavallo, czyli Parmigiano-Reggiano, do krat1pig trotterpig trotter
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia80
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn