Zupa Trzech Cnót: Le Virtu

Zupa Trzech Cnót: Le Virtu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj zupy z trzech cnót: Le Virtu. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 58g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 1037 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.72 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 15 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz mortadellę, goleń wołowy, koper włoski i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 82%. Podobne przepisy to Le virtù (Abruzzese "siedem cnót" Minestrone), Zupa jamajska-wołowina i dynia smak tej zupy. Bądź odważny i spróbuj zupy z Karaibów, oraz Szybka i łatwa zupa {zupa miso z makaronem Soba lub fasolą Mung.

Instrukcje

1
W dużym garnku połącz skórkę wieprzową, Kłusak, kość szynki i goleń wołowy. Wciśnij goździki do cebuli i dodaj do garnka, wraz z selerem naciowym i całą gałązką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goleń WołowyGoleń Wołowy
Kość SzynkowaKość Szynkowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać 8 szklanek wody i doprowadzić do wrzenia. Redukować na wolnym ogniu i gotować, pod przykryciem, aż mięso będzie miękkie, około 2 godzin. W razie potrzeby doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Odcedzić bulion i wrócić do garnka. Wyrzucić warzywa i zachować mięso. Gdy mięso jest wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, oderwać je od kości, usunąć nadmiar chrząstki i powrócić do garnka z bulionem, aby gotować na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
W międzyczasie, umieścić fasolę w garnku 4-quart i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i gotować 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Odcedzić i opłukać pod zimną wodą, następnie powrócić fasolę do garnka, dodać liść laurowy, cebulę, prosciutto kości, i 5 szklanek wody. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, zmniejszyć do niskiego i gotować, pod przykryciem, przez około 45 minut, lub aż rośliny strączkowe będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Rośliny StrączkoweRośliny Strączkowe
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Fasolę odsączyć i odstawić, wyrzucając wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
7
W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu i dodać czosnek, szalotki, koper włoski, posiekana pietruszka, i marchew, i gotować, mieszając, aż warzywa będą miękkie, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Odcedzić pomidory, zastrzegając soki, i dodać pomidory na patelni. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodaj zarezerwowany sok do głównej puli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Dodaj favas i groch do mieszanki pomidorowo-warzywnej, wymieszać i gotować 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
11
Dodać zioła, czarny pieprz, i gałka muszkatołowa, do mieszanki pomidorowo-warzywnej i gotować 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
12
Dodać warzywa i gotować dodatkowe 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
13
W międzyczasie zagotować 6 litrów wody i dodać 2 łyżki soli. Tortellini gotować we wrzącej wodzie przez 4 minuty, następnie odcedzić i dodać do głównego garnka z mieszaniną warzyw pomidorowych i ciecierzycy. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem i podawać z tartym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
14
W holenderskim piekarniku lub dużym rondlu o grubym dnie rozgrzej oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
15
Dodać cebulę i czosnek i gotować, aż cebula będzie przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
16
Dodać cielęcinę i łopatkę wieprzową i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mięso będzie dobrze rumiane i zacznie uwalniać niektóre soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
17
Wyjąć z ognia i umieścić w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
18
Dodać prosciutto i mortadella do miski, następnie dodać jajko i dobrze wymieszać, aby połączyć. Gotować do momentu aż mieszanka ujędrni się i utrzyma swój kształt po wyjęciu z patelni kulki wielkości łyżki stołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MortadellaMortadella
ProsciuttoProsciutto
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
19
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
20
Przygotować ciasto makaronowe według przepisu i rozwałkować do najcieńszego ustawienia na maszynie do walcowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MakaronoweCiasto Makaronowe
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
21
Pokrój ciasto makaronowe na 3-calowe kwadraty i umieść niewielką łyżkę mieszanki mięsa na środku każdego kwadratu. Połącz ze sobą 2 ukośne rogi każdego kwadratu, a następnie połącz pozostałe 2 rogi, tworząc tortellini. Odstawić na wilgotne ręczniki, aż będą gotowe do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MakaronoweCiasto Makaronowe
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
22
Kopiec 3 1/2 szklanki mąki w środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka i oliwę z oliwek. Za pomocą widelca ubijaj jajka i olej i zacznij włączać mąkę, zaczynając od wewnętrznej krawędzi studni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
23
W miarę poszerzania studni, wypychaj mąkę z podstawy Kopca, aby zachować kształt studni. Ciasto zbierze się, gdy połowa mąki zostanie włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
24
Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając dłoni. Gdy masz spójną masę, usuń ciasto z planszy, a następnie zeskrobać i wyrzucić resztki bitów. Lekko ponownie mąki pokładzie i kontynuować ugniatanie przez 6 Więcej minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
25
Rozwałkować makaron na maszynie do walcowania makaronu na żądaną grubość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)

Składniki

1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki680papryka habanerogoleń wołowygoleń wołowy6trochę posiekanej cukiniiPieprz czarnyPieprz czarny1marchew, drobno posiekanamarchew, drobno posiekana1żebroseler naciowyseler naciowy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciecierzyca suszonaciecierzyca suszona1jajko, pobitejajko, pobite4dodatkowe duże(częściowo & )(częściowo & )1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefasola fava łuskanafasola fava łuskana1koper włoski, grubo posiekanykoper włoski, grubo posiekany8281 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna3świeże liście miętyświeże liście mięty2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegroch świeży łuskanygroch świeży łuskany1pęczkiświeży tymianek, tylko liścieświeży tymianek, tylko liście12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek w plasterkachczosnek w plasterkach2goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany113papryka habanerołopatka wieprzowa mielonałopatka wieprzowa mielona113papryka habanero1/3 opakowania bardzo szerokiego makaronu jajecznego1/3 opakowania bardzo szerokiego makaronu jajecznego1prosciutto boneprosciutto bone1kość szynkowa, połówkowakość szynkowa, połówkowa113papryka habaneromortadella, drobno pokrojona w kostkęmortadella, drobno pokrojona w kostkę0warzywo (np. szpinak)świeżo Starta gałka muszkatołowaświeżo Starta gałka muszkatołowa591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1warzywo (np. szpinak)oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1porcja startego parmezanusteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu11-1/2 łyżeczki mielonego czosnku GOYA® lub 3 ząbki świeżego czosnku, drobno posiekane1-1/2 łyżeczki mielonego czosnku GOYA® lub 3 ząbki świeżego czosnku, drobno posiekane1cebula drobno posiekanacebula drobno posiekana1cebula, połówkacebula, połówka3gałązkipietruszka w całości, plus 3 gałązki, drobno posiekanapietruszka w całości, plus 3 gałązki, drobno posiekana2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty caciocavallo lub Pecorino Romanotarty caciocavallo lub Pecorino Romano113papryka habaneroskórka wieprzowaskórka wieprzowa113papryka habaneroprosciutto, drobno pokrojone w kostkęprosciutto, drobno pokrojone w kostkę6trochę posiekanej cukiniiSólSól6trochę posiekanej cukiniiSól i pieprzSól i pieprz2szalotki w plasterkachszalotki w plasterkach9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekany szpinakposiekany szpinak2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidory konserwowe i ich sokipomidory konserwowe i ich soki6trochę posiekanej cukiniiCaciocavallo, czyli Parmigiano-Reggiano, do kratCaciocavallo, czyli Parmigiano-Reggiano, do krat1pig trotterpig trotter
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia80
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn