Zupa z kurczaka Verde Tortilla jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 275 kalorii, 25g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka udek kurczaka, mielony pieprz, kukurydza kernel, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj {Slow Cooker} Salsa Verde Rosół, zupa tortilla z kurczakiem, oraz Zupa Tortilla Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 3-do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem pomidorów i kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 5 do 7 godzin lub do soku z kurczaka jest jasne, gdy środek najgrubszej części jest cięte (180°F). Wymieszać, aby rozbić udka kurczaka. Pomidory przed podaniem wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek Lub Guanciale, Pokrojony W Cienkie Paski Lub Siekany