Zupa Tortilla
Zupa Tortilla to bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką ser monterey jack, śmietanę, ząbek czosnku i kilka innych składników, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa tortilla pieczona na ogniu z paskami tortilli Ancho, Zupa Tortilla, oraz Zupa Tortilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić pomidory, cebulę i czosnek w blenderze; przykryć i proces do gładkiej.
Przełożyć do dużego rondla.
Dodać bulion z kurczaka i przyprawy. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 3 minuty.
W międzyczasie pokrój tortille na 1/4 cala. smażyć na rozgrzanym oleju, aż będzie chrupiący i brązowy.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Zupa z kadzi w miseczkach; wierzch z paskami tortilli, kwaśną śmietaną i serem.