Zupa Tortellini II

Zupa Tortellini II
Zupa Tortellini II może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 513 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz pod ręką wodę, kiełbasę, ser tortellini i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa Tortellini (Tortellini en Brodo), Tortellini i zupa kiełbasa (akan nasza ulubiona zupa), oraz Zupa Tortellini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku na średnim ogniu, podsmażyć kiełbasę przez 5 minut, lub aż rumiane i kruche.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wlać wodę, duszone pomidory, bazylia, zupa cebulowa mix i świeże pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory DuszonePomidory Duszone
Sucha Zupa Cebulowa MixSucha Zupa Cebulowa Mix
PomidorPomidor
BazyliaBazylia
WodaWoda
3
Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut. Wymieszać z tortellini i kapustą. Dusić jeszcze 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
KapustaKapusta

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn