Zupa Tortellini II

Zupa Tortellini II
Zupa Tortellini II może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.8 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 513 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz kapustę, pomidory z puszki, Bazyl i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Zupa Tortellini (Tortellini en Brodo), Tortellini i zupa kiełbasa (akan nasza ulubiona zupa), oraz Zupa Tortellini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku na średnim ogniu, podsmażyć kiełbasę przez 5 minut, lub aż rumiane i kruche.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wlać wodę, duszone pomidory, bazylia, zupa cebulowa mix i świeże pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory DuszonePomidory Duszone
Sucha Zupa Cebulowa MixSucha Zupa Cebulowa Mix
PomidorPomidor
BazyliaBazylia
WodaWoda
3
Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut. Wymieszać z tortellini i kapustą. Dusić jeszcze 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
KapustaKapusta

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn