Zupa Tortellini
Zupa Tortellini wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis daje 7 porcji z 144 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Za $1.19 za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka marchwi, tortellini serowej, letniej dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. Przynosi ci smak domu. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, który jest solidny. Spróbuj Zupa Tortellini (Tortellini en Brodo), Zupa Tortellini i kiełbasa (akan nasza ulubiona zupa), oraz Zupa Tortellini dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz bulion, marchewkę i Kabaczek. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 3 minuty.
Wróć do wrzenia. Dodaj szpinak i tortellini. Przykryj i gotuj przez 7-9 minut lub do miękkości tortellini.