Zupa Tortellini

Zupa Tortellini
Zupa Tortellini wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis daje 7 porcji z 144 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Za $1.19 za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka marchwi, tortellini serowej, letniej dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. Przynosi ci smak domu. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, który jest solidny. Spróbuj Zupa Tortellini (Tortellini en Brodo), Zupa Tortellini i kiełbasa (akan nasza ulubiona zupa), oraz Zupa Tortellini dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz bulion, marchewkę i Kabaczek. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wróć do wrzenia. Dodaj szpinak i tortellini. Przykryj i gotuj przez 7-9 minut lub do miękkości tortellini.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia15
Magazyn