Zupa Tarascan jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 12g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz pieczone chipsy tortilla, fasolę pinto, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest dobre. Spróbuj Zupa jamajska-wołowina i dynia smak tej zupy. Bądź odważny i spróbuj zupy z Karaibów, Szybka i łatwa zupa {zupa miso z makaronem Soba lub fasolą Mung, oraz Masson ' s Cream of Artichoke Soup-zrób tę wyjątkową zupę w domu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Umieścić fasolę w blenderze lub robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodaj fasolę, chili w proszku, kminek, ostry sos, sól i bulion na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; gotować 18 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone