Zupa taco Kara
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj zupy Taco kary. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 1 i kosztuje 10,11 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 2535 kalorii, 141g białka, oraz 102g tłuszczu. Jest idealny do Jesień. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, fasolę pinto, pomidory z puszki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zupa taco Kara, Kara kuzhambu / hotel style Kara kuzhambu: warzywa gotowane w pikantnym pikantnym sosie kokosowym, oraz Taco Tuesday: Łatwa Zupa Taco.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Można spróbować Willamette Valley Vineyards cały klaster różowe Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.