Zupa Taco IV może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,57 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 415 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz przecier pomidorowy, sos pomidorowy, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 484 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Taco Tuesday: Łatwa Zupa Taco, No Time Taco Soup-zrób szybką i łatwą zupę, która jest smaczna i gotowa w zaledwie kilka minut, oraz Zupa Taco dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średnim garnku zapasów brązowej wołowiny i cebuli, około 10 minut; w razie potrzeby odsączyć tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Stado
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodaj pomidory, sos pomidorowy, wodę, fasolę, kukurydzę i przyprawę do taco. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Taco
Sos Pomidorowy
Pomidor
Fasola
Woda
Kukurydza
3
Top z serem, chipsy kukurydziane, kwaśną śmietaną i oliwkami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.