Zupa taco Becci to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 270 kalorii, 15g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 124 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz mieszankę przypraw taco, kukurydzę z kernela, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Taco Tuesday: Łatwa Zupa Taco, Becca 's Custom Turkey Shepherd' s Pie, oraz No Time Taco Soup-zrób szybką i łatwą zupę, która jest smaczna i gotowa w zaledwie kilka minut.
Instrukcje
1
W dużym garnku na średnim ogniu, połączyć mieloną wołowinę i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Saute przez około 5 minut, lub aż cebula są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
3
Dodaj sok pomidorowy, kukurydza, fasola, sos pomidorowy i przyprawa taco. Dobrze wymieszać i ogrzać, ale nie gotować.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir z oceną 4.7 z 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.