Zupa Taco

Zupa Taco
Zupa Taco jest bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką przyprawę taco, ser cheddar, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można podążać za tym daniem głównym z Slushies Arbuzowo-Brzoskwiniowe jako deser. Będzie hitem w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Restauracje W Pobliżu Easy Taco Soup, No Time Taco Soup-zrób szybką i łatwą zupę, która jest smaczna i gotowa w ciągu zaledwie kilku minut, oraz Zupa Taco.

Instrukcje

1
W dużym rondlu, brązową wołowinę i cebulę; odcedzić. Pomidory Puree w płynie; dodać do patelni z sosem pomidorowym, wodą, fasolą, kukurydzą i przyprawą taco. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, PodzielonePokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Zmniejszyć ciepło i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Każdą porcję doprawić serem, awokado i pomidorem, a w razie potrzeby podawać z frytkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia11
Magazyn