Zupa szpinakowo-miętowa

Zupa szpinakowo-miętowa
Zupa szpinakowo-miętowa to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie zupa. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 206 kalorii, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kolendry, russet ziemniaków, szpinak, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Spróbuj Zupa grochowa z sałatą i miętą (aka: Wyczyść zupę z lodówki!), Sałatka Ze Szpinakiem Jabłko Mięta, oraz Kolacja: Szpinak Z Miętą I Crème Fraîche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać 1/4 szklanki oleju w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj cebulę; smażyć do miękkości, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Dodaj ziemniaki i czosnek; smażyć 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
ZiemniakZiemniak
4
Dodaj 4 1/2 szklanki bulionu i zielonej cebuli; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić, aż ziemniaki będą miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
ZiemniakZiemniak
BulionBulion
5
Dodaj szpinak, 3/4 szklanki mięty i kolendry. Zupa na wolnym ogniu 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
SzpinakSzpinak
MiętaMięta
ZupaZupa
6
Zupa Puree w blenderze w partiach; powrót do tego samego garnka. Cienkie z większą ilością bulionu o 1/4 cupfuls, w razie potrzeby. Doprawić solą i pieprzem. DO AHEAD można wykonać 1 dzień wcześniej. Schłodzić do ostygnięcia, następnie przykryć i schłodzić. Przepłukać przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
BulionBulion
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GarnekGarnek
7
Ciepło pozostałe 1/4 Puchar oleju w małej patelni na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Wymieszać z papryką; gotować 1 minutę. Zupa z chochli do misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
9
Skropić olejem z papryki; dekorować 1/4 szklanki mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
MiętaMięta
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia97
Magazyn