Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z Pora Szparagowego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 155 kalorii. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 73 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, sól, ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa szparagowo-porowa, Zupa szparagowo-porowa, oraz Zupa szparagowa, Por i pietruszka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku, saute pory i cebula na maśle do miękkości.
Dodać ziemniaki, marchew, sól, bulion i ryż. Przykryć i doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 25-30 minut. Wymieszać ze szparagami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Słonina Wieprzowa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sól Do Obramowania Szkła
3
Przykryć i dusić przez 10-15 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
4
Dodaj szpinak, pieprz i śmietanę; ciepło przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)