Zupa Szparagowa Por
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z Pora Szparagowego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 155 kalorii. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 73 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, sól, ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa szparagowo-porowa, Zupa szparagowo-porowa, oraz Zupa szparagowa, Por i pietruszka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku, saute pory i cebula na maśle do miękkości.
Dodać ziemniaki, marchew, sól, bulion i ryż. Przykryć i doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 25-30 minut. Wymieszać ze szparagami.
Przykryć i dusić przez 10-15 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Dodaj szpinak, pieprz i śmietanę; ciepło przez.