Zupa Szparagowa Kremowa
Kremowa zupa szparagowa może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na zupę. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.73 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka wody, philadelphia chive & ONION cream cheese spread, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 35%. Podobne przepisy to Zupa Szparagowa Kremowa, Zupa Szparagowa Kremowa, oraz Zupa Szparagowo-Porowa.
Instrukcje
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać pory; gotować 5 min. lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Czosnek wymieszać; ugotować i wymieszać 2 min.
Dodać szparagi, bulion i wodę; wymieszać. Dusić na średnim i małym ogniu 5 min. albo aż szparagi będą chrupiące-delikatne. Doprawić solą i pieprzem.
W międzyczasie wymieszaj krem z serem i mlekiem, aż dobrze się wymieszasz.
Dodać mieszaninę szparagów do blendera, partiami; zmiksować na gładką masę. Łyżka do miski zupy.
Dodać mieszankę twarogu; delikatnie obracać łyżką.