Zupa Szparagowa Kremowa
Need a zupa bezglutenowa, pierwotna i wegetariańska? Kremowa zupa szparagowa może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 30 i kosztuje 23 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 26 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Jeśli masz pod ręką szparagi, masło, por i kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Zupa Szparagowa Kremowa, Zupa Szparagowo-Porowa, oraz Szynka śmietana ze szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać pory; gotować 5 min. lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Czosnek wymieszać; ugotować i wymieszać 2 min.
Dodać szparagi, bulion i wodę; wymieszać. Dusić na średnim i małym ogniu 5 min. albo aż szparagi będą chrupiące-delikatne. Wymieszać z solą i pieprzem.
Wymieszać serek topiony i mleko, aż do dobrze wymieszane.
Mieszankę szparagów przetworzyć w robocie kuchennym, aż będzie gładka.
Wlać do 4 miseczek do zupy.
Dodać mieszankę twarogu; delikatnie obracać łyżką.