Zupa szparagowa krem
Krem zupa szparagowa może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 40 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 27 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, mleko, olej, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Zupa szparagowa krem, Zupa Szparagowa Krem, oraz Zupa szparagowa krem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować 5 min., mieszając od czasu do czasu.
Dodać szparagi i bulion; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia; przykryć. Dusić na średnim i małym ogniu 15 min. albo aż warzywa będą bardzo delikatne.
Mieszamy mieszaninę szparagów, partiami, w blenderze, aż będzie gładka; powrót do rondla.
Dodać pozostałe składniki; gotować i mieszać na średnim ogniu 2 do 3 min. lub do momentu całkowitego rozpuszczenia twarogu, a zupę dobrze wymieszać i podgrzać.