Zupa szparagowa, cytrynowa i koperkowa wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ta zupa ma 51 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka makaronu orzo, masło, seler i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Szparagi pieczone z cytryną i koperkiem, Wiosenne Orzo ze szparagami, cytryną i koperkiem, oraz Zupa szparagowa z olejem koperkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zerwać i wyrzucić twarde końce szparagów; usunąć łuski z obieraczką do warzyw, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Obieraczka
2
Szparagi pokroić na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
3
Usuń korzeń, twarde zewnętrzne liście i wierzchołki z poru, pozostawiając 2 cale ciemnych liści. Por drobno posiekać, dobrze spłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
4
Roztopić masło w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać por, seler, i cebula; smażyć 4 do 5 minut lub do miękkości. Wymieszać bulion i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 10 minut. Wymieszać ze szparagami i orzo. Przykryć i dusić 10 minut lub aż warzywa i orzo będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
5
Żółtka ubić do zgęstnienia i bladości. Stopniowo wymieszać około 2 szklanki gorącej mieszaniny zupy do żółtek; dodać mieszaninę żółtka do pozostałej gorącej mieszaniny zupy, mieszając stale 2 do 3 minut lub aż zgęstnieje. Wymieszać sok z cytryny, koperek i sól, i podawać natychmiast, lub w razie potrzeby, przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)