Zupa Szparagowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy szparagowej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 81 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka szparagów, masło, szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Spróbuj Zupa Szparagowa Z Chrupiącymi Roladkami Szparagowymi, Zupa szparagowa, cytrynowa i Orzo, oraz Zupa Szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać masło do dużego rondla na średnim ogniu do stopienia. Po pienienie i stopiony, dodać szalotki i czosnek i saute do miękkości, o 5 protokół.
Dodać płatki czerwonej papryki, gotować, aż pachną, i posypać solą i pieprzem. Wymieszać z mąką i gotować do blond i pasty. Stopniowo wlać bulion z kurczaka mieszając. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu.
Dodać szparagi i gotować na wolnym ogniu, aż będzie ładne i miękkie, o 15 protokół. Wymieszać w pół na pół.
Wyjąć z ognia i użyć blendera patyczkowego do puree zupy, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem.