Zupa Szparagowa
Zupa szparagowa może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 118 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli i pieprzu, cebula, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Zupa Szparagowa Z Chrupiącymi Roladkami Szparagowymi, Zupa szparagowa, cytrynowa i Orzo, oraz Zupa Szparagowa.
Instrukcje
Zerwać i wyrzucić twarde końce szparagów. Szparagi posmarować lekko sprayem do gotowania i ułożyć na szalce z galaretką wyłożonej folią aluminiową.
Posypać 1/2 łyżeczki. sól koszerna i 1/2 łyżeczki. pepper.
Piec w 400 przez 16 minut lub do miękkości i lekko rumiane, obracając po 8 minutach.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Tymczasem roztopić 2 łyżki. masło w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu; dodać cebulę, i gotować, często mieszając, 3 protokół lub do miękkości.
Dodajemy pozostałe masło i mieszamy do rozpuszczenia.
Dodać ziemniaki i gotować, mieszając od czasu do czasu, 3 protokół. Wymieszać z rosołem z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do średniej, i gotować na wolnym ogniu 6 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Szparagi pokroić na 1/4 cala kawałki.
Dodać posiekane szparagi do zupy; gotować, mieszając od czasu do czasu, 4 protokół.
Wyjąć z ognia i ostudzić 10 minut.
Proces mieszanki szparagów, partiami, w blenderze lub robocie 8 do 10 sekund lub do gładkiej, zatrzymując się, aby zeskrobać w dół boki. Powrót mieszanki szparagów do holenderskiego pieca. Gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 minut lub do dokładnie ogrzanego. Doprawić solą i pieprzem do smaku.