Zupa Sunchoke i kiełbasa

Zupa Sunchoke i kiełbasa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy z Sunchoke i kiełbasy. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 2,18 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 17g białka, 7G tłuszczu i w sumie 266 kalorii. Ten przepis od Allrecipes wymaga kiełbasy z indyka, oregano, wywaru z kurczaka i szpinaku. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny. 27 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 77%. Ten wynik jest solidny. Dymny Sunchoke, kiełbasa i pieprz Hash, Zupa Sunchoke, oraz Zupa z Sunchoke i kalafiora są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Do dużego rondla włożyć boczek z indyka, kiełbasę z indyka, karczochy, ziemniaki, seler, cebulę, por, szpinak i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Roma, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną Kostkę4 Pomidory Roma, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną Kostkę
Boczek Z IndykaBoczek Z Indyka
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Wlej wywar z kurczaka i dopraw pietruszką, bazylią, oregano, pieprzem cayenne, papryką, solą i pieprzem. Przykryj i gotuj na średnim ogniu. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogniu 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Wmieszaj mąkę do wody, aż nie pozostaną grudki. Wymieszaj z gotującą się zupą i gotuj na wolnym ogniu pod przykryciem przez 30 minut, aż zgęstnieje, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia19
Magazyn