Zupa stekowo-jarmuż
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj stek i zupę z jarmużu. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 21 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Mieszanka cebuli, czosnek w proszku, sól i mielony pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Stek Cajun Frites z kapustą, Stek Zupa (Zupa Wołowa Jarzynowa), oraz Zupa Z Jarmużu.
Instrukcje
W rondlu wymieszaj sok warzywny, stek z polędwicy, jarmuż, suszoną cebulę, czosnek w proszku, sól i czarny pieprz. Doprowadzić do wrzenia, zdjąć z ognia i odstawić, aż jarmuż zmięknie, około 5 minut.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot wina z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![Miranda Lambert County Road Merlot Wine]()
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.