Zupa Spaghetti mojej mamy

Zupa Spaghetti mojej mamy
Zupa Spaghetti mojej mamy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 401 kalorii, 13g białka, oraz 10 g tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, czosnek, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 76%. Spróbuj Spaghetti Junction: Spaghetti za 4 dolary, które smakuje prawie tak dobrze, jak Spaghetti za 24 dolary Od Syna Roya Choi z L. A., Zupa Spaghetti z klopsikami, oraz Zupa Spaghetti z klopsikami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do dużego garnka włożyć kość szpikową, przecier pomidorowy, cebulę, czosnek i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
Kości SzpikuKości Szpiku
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wlać wodę i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu 45 minut. Po 45 minutach mieszamy ziemniaki, pokrojone w kostkę pomidory, pietruszkę, oregano i rozmaryn. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki są po prostu miękkie, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Wymieszać w sosie Worcestershire, fasola po pieczeniu, i spaghetti. Powrót do gotować na wolnym ogniu, i gotować, aż spaghetti będzie miękkie, 15 do 20 protokół. Przed podaniem doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Fasola Po PieczeniuFasola Po Pieczeniu
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia50
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn