Zupa Spaghetti mojej mamy

Zupa Spaghetti mojej mamy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 401 kalorii, 13g białka, oraz 10 g tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, czosnek, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 76%. Spróbuj Spaghetti Junction: Spaghetti za 4 dolary, które smakuje prawie tak dobrze, jak Spaghetti za 24 dolary Od Syna Roya Choi z L. A., Zupa Spaghetti z klopsikami, oraz Zupa Spaghetti z klopsikami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do dużego garnka włożyć kość szpikową, przecier pomidorowy, cebulę, czosnek i liście laurowe.
Wlać wodę i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu 45 minut. Po 45 minutach mieszamy ziemniaki, pokrojone w kostkę pomidory, pietruszkę, oregano i rozmaryn. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki są po prostu miękkie, 15 do 20 protokół.
Wymieszać w sosie Worcestershire, fasola po pieczeniu, i spaghetti. Powrót do gotować na wolnym ogniu, i gotować, aż spaghetti będzie miękkie, 15 do 20 protokół. Przed podaniem doprawić do smaku solą i pieprzem.