Zupa serowo-kalafiorowa to przepis bezglutenowy na 8 porcji. Za 1,01 USD za porcję przepis ten pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 209 kalorii , 9 g białka i 13 g tłuszczu . Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 20 minut . Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a jedna z nich powiedziałaby, że trafił w dziesiątkę. Mieszanka cebuli, marchewki, sera cheddar i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Będzie hitem na Twoim zimowym wydarzeniu. Sprawdza się dobrze jako dość tania przystawka. Jest dostarczana przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje niezbyt imponującą ocenę Spoonacular wynoszącą 36% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się także : Zupa z kalafiora, pora i sera cheddar , Zupa mojej siostry: kremowa zupa z kalafiora i dyni w sosie curry oraz Zapiekanka z kalafiora i brokułów z serem camembert .
Instrukcje
1
W rondlu podgrzej pierwsze cztery składniki, aż marchewki będą miękkie. Wymieszaj z zupą, mlekiem, kukurydzą i kalafiorem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
Słonina Wieprzowa
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Podgrzej. Tuż przed podaniem dodaj sery i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)