Zupa selerowo-korzeniowa z boczkiem i zielonym jabłkiem

Zupa selerowo-korzeniowa z boczkiem i zielonym jabłkiem
Zupa selerowo-korzeniowa z boczkiem i zielonym jabłkiem może być właśnie zupą, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 2,32 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 32 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka boczku, 4 żeberka selera, wewnętrzne liście selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kremowa zupa z jabłek i korzenia selera z grillowanym cheddarem, boczkiem i jabłkową musztardą miodową, Escarole Z Zielonym Jabłkiem, Korzeniem Selera, Prażonymi Orzechami Pekan I Niebieskim C, oraz Korzeń selera-placki ziemniaczane z zieloną śmietaną jabłkową dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn