Zupa Salsa

Zupa Salsa
Zupa Salsa wymaga mniej więcej 10 minut od początku do końca. Na $1.94 za porcję, dostajesz zupę, która serwuje 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. 38 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Jest to raczej tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka pomidorów, cebuli, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Zupa Salsa, Rosół Salsa, oraz Południowo-Zachodnia Zupa Salsa.

Instrukcje

1
Wrzuć wszystkie składniki do blendera lub robota kuchennego z dużą ilością pieprzu i soli, jeśli chcesz. Pulsuj, aż dostaniesz grubą, spienioną zupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2 Puszki (18,5 Uncji) Bulionu Z Kurczaka COLLEGE INN®2 Puszki (18,5 Uncji) Bulionu Z Kurczaka COLLEGE INN®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Podawać od razu z chipsami tortilla na boku lub schłodzić do czasu potrzebnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Niebieskie Chipsy TortillaPokruszone Niebieskie Chipsy Tortilla
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia24
Magazyn