Zupa ryżowo-Kiełbasowa: Minestra di Riso e Luganica
Zupa ryżowo-Kiełbasowa: Minestra di Riso e Luganica wymaga ok. 1 godzina i 22 minuty od początku do końca. To danie główne ma 1616 kalorii, 99g białka, oraz 103g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.94 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka skrzydełek z kurczaka, ryż, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest świetne. Spróbuj Mini Sausage Meatball Minestra, Riso e lenticchie (ryż i soczewica), oraz Insalata di riso con würstel (Sałatka ryżowa z parówkami) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku rozgrzać smalec na średnim ogniu i dodać cebulę i kiełbasę. Gotować na średnim ogniu, aż cebula będzie miękka i rumiane, o 5 do 7 protokół.
Dodać brokuły rabe i gotować na dużym ogniu przez 5 protokół.
Dodać bulion, doprowadzić do wrzenia, a następnie wymieszać z ryżem. Gotować na wolnym ogniu, aż ryż jest prawie całkowicie gotowane, o 15 protokół.
Dodaj masło i mieszaj, aż się wchłonie. Doprawić solą i pieprzem do smaku i podawać z tartym Parmigiano na wierzchu każdej miski.
W dużym rondlu o grubym dnie podgrzać olej na dużym ogniu, aż do palenia.
Dodać wszystkie części kurczaka i brązowy na całym, mieszając, aby uniknąć spalania.
Dodaj marchew, cebula, i seler do garnka i gotować, aż miękkie i rumiane. Wrzuć kurczaka do garnka i dodaj 6 ćwiartek wody, pastę pomidorową, ziarna pieprzu i pietruszkę. Wymieszać drewnianą łyżką, aby usunąć rumiane kawałki kurczaka i warzyw z dna patelni. Doprowadzić prawie do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na małym wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 2 godziny, od czasu do czasu odtłuszczanie nadmiaru tłuszczu.
Usuń z ciepła, odkształć i naciśnij ciała stałe na dnie kadzi, aby wyjąć wszystkie płyny. Wymieszać wywar, aby ułatwić chłodzenie i odstawić na bok. Przechowywać w lodówce zapasów w małych pojemnikach do tygodnia lub zamrażać do miesiąca.